Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου μας, ολοκληρώθηκαν, με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δ.Σ. την Τετάρτη 26/10/16.

           Σαν ΕΝΙΑΙΑ – ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ, για την καθολική συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες. Η συμμετοχή ξεπέρασε το 95% στέλνοντας ισχυρό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, για τη συσπείρωση και τη στήριξή σας προς το Σωματείο.

           Παράλληλα σας..
ευχαριστούμε για τη μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στήριξη της ΕΝΙΑΙΑΣ -ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. που έφτασε στο 49%... Αυτή σας η στήριξη, είναι η πιο ηχηρή απάντηση των εργαζομένων, στον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε χρόνια τώρα σαν Διοίκηση του Σωματείου και που κορυφώθηκε την τελευταία τριετία από γνωστούς και αγνώστους.

           Αυτή σας η στήριξη, δείχνει και το μέγεθος της εμπιστοσύνης με την  οποία μας τιμάτε, για τη συμβολή μας στους αγώνες όλων των εργαζομένων,  για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και την αντιμετώπιση όλων όσων σχεδιάζουν την ισοπέδωση της ζωής και της δουλειάς μας, είτε εργοδότες, είτε κυβερνήσεις, είτε διάφορα κυκλώματα εξουσίας μέσα και έξω από τα ΕΛΠΕ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Με τη δύναμη που μας δίνετε, δεσμευόμαστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις,  για  να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, στους δύσκολους  και μνημονιακούς καιρούς που ζούμε. 

           Σας καλούμε να αγωνιστούμε μαζί, ενωμένοι δίπλα στο Σωματείο,  για  την υπεράσπιση της δουλειάς μας, για ασφαλή οργανογράμματα,  περιγραφές εργασίας και διαδικασίες, για ανθρώπινα προγράμματα εργασίας, για υπογραφή νέας ΕΣΣΕ, που να σέβεται τις ανάγκες και την προσφορά όλων των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.

           Είμαστε σίγουροι πως με τη δύναμη που μας δίνει η ενότητα και η αποφασιστικότητα όλων των εργαζομένων, θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου