Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Τι προσπαθεί να μας κρύψει η NASA; [Βίντεο]

Από το apocalypsejohn.com
Ένα μαύρο τετράγωνο στον δίσκο του Ήλιου δεν είναι κάτι φυσιολογικό… Κάτι προσπαθεί να μας κρύψει η NASA; Όμως, αυτή την φορά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά τελείως διαφορετικά…

Προσέξτε την άλω του Ήλιου στην περιοχή που βρίσκεται το μαύρο τετράγωνο. Εκτείνεται ή αλλιώς «τυλίγει» και το ίδιο το αντικείμενο.

Αυτό, σύμφωνα με τον Scott C. Waring δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι το μαύρο τετράγωνο δεν είναι μία τσόντα της NASA για να κρύψει κάτι που δεν θέλουμε να δούμε, αλλά ένα τρισδιάστατο ΑΤΙΑ.

Αυτό συμβαίνει καθώς ..
ο «κύβος» αντανακλά μέρος από το φως του Ήλιου ή διότι προσλαμβάνει θερμότητα ή ενέργεια από αυτόν.

Σύμφωνα πάντα με τον Waring, το αντικείμενο βρίσκεται τόσο κοντά στον Ήλιο που μπορεί να εκτιμήσει πως το μέγεθός του είναι ίσο ή λίγο μεγαλύτερο της Γης.

Αν πράγματι ισχύουν όλες αυτές οι υποθέσεις του Scott C. Waring, τότε αυτό που μένει είναι ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο κυβοτιόσχημο αστρόπλοιο. Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται για μία ακόμα άγαρμπη λογοκρισία της NASA η οποία μας κρύβει κάτι πολύ σοβαρό που συνέβη εκεί στο διάστημα και για κανένα λόγο δεν θέλει να το μάθουμε εμείς…

Η συγκεκριμένη, καταγραφή ανάμεσα σε άλλα περίεργα γύρω από τον Ήλιο, έγινε στις 22/12/2016.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου