Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Το μέλλον του φυσικού αερίου στην Αν. Μεσόγειο σε διεθνές συνέδριο του PRIO

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο
Από το capital.sigmalive.com
Το τέταρτο ετήσιο διεθνές συνέδριο για την Ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο με τίτλο "Το Μέλλον του Φυσικού Αερίου στην Μεσόγειο”, διοργανώνει τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, το PRIO Cyprus Centre, σε συνεργασία με το Atlantic Council, το Friedrich-Ebert-Stiftung στην Κύπρο, το Istituto Affari Internazionali και το Strata Insight.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα μιλήσουν..
διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες του τομέα της ενέργειας με εις βάθος γνώση των δεδομένων της περιοχής. Θα αποτελέσει κατ’ αυτό τον τρόπο ένα φόρουμ για συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων και ανάλυση των προοπτικών της βιομηχανίας υδρογονανθράκων στη περιοχή.

Από το 2011 και εντεύθεν το PRIO Cyprus Centre συνεργάζεται με το Friedrich-Ebert-Stiftung στην Κύπρο για τη διοργάνωση συνεδρίων για την Ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται και προστίθεται ότι, "η διοργάνωση αυτή, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα ετήσιο φόρουμ που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή και να ακούσει τις απόψεις ειδικών και εμπειρογνωμόνων του τομέα της ενέργεια για τα εκάστοτε δεδομένα αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την εξερεύνηση και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ανατολικής Μεσογείου”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου