Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η Rosneft θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στη Μεσόγειο

Από το energypress.gr
Η Rosneft προτίθεται να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Μεσογείου, , όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική Corriere Della Sera ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας, Igor Sechin.

«Παρά τη μείωση της τιμής του πετρελαίου, οι τιμές των πετρελαιοειδών στην Ευρώπη δεν έπεσαν, καθώς η μείωση την τιμών του πετρελαίου αντισταθμίστηκε από τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης. Σε αυτά τα πλαίσια, οι επιχειρήσεις που βρισκονται στην περιοχή της Μεσογείου έχουν μεγάλη δυναμική, εξαιτίας και των συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων σε ότι αφορά τα logistics. Μας ενδιαφέρει η πιθανότητα να..
ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτή την αγορά, σε περίπτωση που οι συνεταίροι μας προτείνουν τρόπους ώστε τα σχετικά σχέδια να είναι πιο αποτελεσματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sechin.

Ο επικεφαλής της Rosneft θεωρεί ότι υπάρχει δυναμική ανάπτυξης στην περιοχή, η οποία θα εκδηλωθεί και στην πράξη. «Οι ιταλικές εταιρείες, με τη συμμετοχή μας, έχουν ήδη επιδείξει την εξαιρετική προσέγγισή τους στο ζήτημα της διαμόρφωσης ενός διηπειρωτικού επιχειρηματικού μοντέλου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου