Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Από βιοκαύσιμα το 12% των καυσίμων του στόλου της UPS

Αποτέλεσμα εικόνας για Από βιοκαύσιμα
Από το energypress.gr
Η UPS ανακοίνωσε την έκθεσή για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας και εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους επιδεικνύει έμπρακτα τον σεβασμό της στο περιβάλλον.

·         Η εταιρεία πέτυχε τον στόχο της να διανύσει 1 δισεκατομμύριο μίλια (όσο δηλαδή 4.000 ταξίδια στο φεγγάρι) με τον στόλο εναλλακτικών καυσίμων και προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει, ένα έτος νωρίτερα από το προγραμματισμένο, σημειώνοντας περισσότερα από 10 χρόνια τεχνογνωσίας από το «Κινούμενο Εργαστήριό» της.

·         12% των συμβατικών καυσίμων ντίζελ και βενζίνης που..
χρησιμοποιούσε προηγουμένως ο χερσαίος στόλος της UPS αντικαθίσταται τώρα από εναλλακτικά καύσιμα, συμπεριλαμβανομένου ανανεώσιμου φυσικού αερίου και ανανεώσιμου ντίζελ.

·         Η UPS χρησιμοποιεί περισσότερα από 7.200 οχήματα στο Κινούμενο Εργαστήριο, από τα παραδοσιακά και ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές όπως το Λονδίνο και το Αμβούργο, μέχρι ηλεκτρικά και υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ.

·         Μέχρι το τέλος του 2016, η UPS θα έχει επενδύσει πάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια σε οχήματα εναλλακτικών καυσίμων και προηγμένης τεχνολογίας και σε σταθμούς ανεφοδιασμού παγκοσμίως από το 2009.

·         Όταν υλοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα ORION αναμένεται να βοηθήσει την UPS να αποφεύγει 100 εκατομμύρια μίλια κάθε χρόνο, να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 100.000 μετρικούς τόνους ετησίως, καθώς και να εξοικονομεί 10 εκατομμύρια γαλόνια καυσίμων κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου