Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Συσκευή στο εσωτερικό του αφτιού μεταφράζει ξένες γλώσσες σε πραγματικό χρόνο!


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει την εμπειρία του να προσπαθούν να επικοινωνήσουν σε μια ξένη γλώσσα. Μερικές φορές είναι αστείο, άλλες απλά ντροπιαστικό και κάποιες φορές εντελώς καταστροφικό.  Χάρης σε μια νέα συσκευή μετάφρασης που προσαρμόζεται στο αφτί, οι μέρες της μάχης για τη συνεννόηση σε άλλες γλώσσες ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η συσκευή ονομάζεται The Pilot system και η εταιρία πίσω από αυτή την εξαιρετικά απλή αλλά πρωτότυπη ιδέα, είναι η Waverly Labs. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά τον Σεπτέμβριο, θα επιτρέπει στον άνθρωπο που τη φορά να καταλάβει μια από τις βασικές ξένες γλώσσες, σε πραγματικό χρόνο απλά έχοντάς την μέσα στο αφτί του.

Η εύχρηστη εφαρμογή θα επιτρέπει την ..
επιλογή της γλώσσας που επιθυμεί κανείς και οι επιλογές περιλαμβάνουν τις εξής γλώσσες: γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά. Η τιμή λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 129 δολάρια ενώ μπορείτε και να την προ-παραγγείλετε. Η άλλη εναλλακτική σας λύση είναι να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε μιλώντας αργά και δυνατά στα αγγλικά.

Η συσκευή περιλαμβάνει 2 ακουστικά που χωρούν εύκολα στα αφτιά σας



Με αυτό τον τρόπο θα έχετε απευθείας μετάφραση στη γαλλική, την ισπανική, την ιταλική ή την αγγλική γλώσσα


Η «The Pilot» όπως ονομάζεται, θα εμφανιστεί στην αγορά τον Σεπτέμβριο και η τιμή της ανέρχεται στα 129 δολάρια


Η συσκευή φέρεται να μεταφράζει την ομιλία όπως η μετάφραση Babelfish στο The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy



Η εύχρηστη συσκευή θα σας επιτρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε


Ο δημιουργός είπε πως η ιδέα του ήρθε όταν συνάντησε μια κοπέλα από τη Γαλλία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως δουλεύει στη πράξη:

Δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ:tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου