Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Πάνω Από 1000 Εξέδρες Εξόρυξης Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Λιγότερες σε Σχέση με Πέρυσι Λόγω Πτώσης των Τιμών

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο
Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο της εξόρυξης πετρελαίου Baker Hughes Inc. ανακοίνωσε ότι μειώθηκε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ο αριθμός των εξεδρών άντλησης κατά 8, φτάνοντας συνολικά τις 877. Το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, οπότε και οι τιμές βρίσκονταν στα διπλάσια επίπεδα σε σχέση με σήμερα, 1914 εξέδρες ήταν ενεργές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, που έχει έδρα στο....
Χιούστον του Τέξας, 675 εξέδρες απασχολούνταν στην εξόρυξη πετρελαίου και 202 στο φυσικό αέριο, ενώ Ανάμεσα στις Πολιτείες των ΗΠΑ με τη μεγαλύτερη παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, στο Τέξας υπήρξε αύξηση στον αριθμό των εξεδρών, στην Λουιζιάνα απώλεια έξι εξεδρών, στο Νέο Μεξικό μείωση κατά δύο εξέδρες, ενώ στην Οκλαχόμα και στην Πεννσυλβάνια ο αριθμός των εξεδρών μειώθηκε κατά μία στην κάθε Πολιτεία.
Στην Αλάσκα, το Αρκάνσας, το Κάνσας, τη Βόρεια Ντακότα, το Οχάιο, τη Γιούτα, τη Δυτική Βιρτζίνια και το Γουαϊόμινγκ η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη.

Ας σημειωθεί ότι το 1981 ο αριθμός των εξεδρών ήταν 4.530, στα υψηλότερά του επίπεδα, ενώ το 1999 υπήρχαν μόλις 488, που ήταν κι ο χαμηλότερος αριθμός ως σήμερα


ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου