Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Σε αποκρατικοποίηση της εταιρείας αποθήκευσης πετρελαιοειδών προχωρά η Κύπρος


Σε αποκρατικοποίηση της κυπριακής εταιρείας αποθήκευσης πετρελαιοειδών θα προχωρήσει η κυπριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση προόδου της μονάδας αποκρατικοποιήσεων, για την περίοδο 1η Φεβρουαρίου έως την 30η Απριλίου του 2015.

Για την ΑΗΚ, σύμφωνα με την έκθεση έγιναν...
διαβουλεύσεις για το αντικείμενο της σύμβασης του προκηρυχθέντος διαγωνισμού για το διορισμό ανεξάρτητου συμβούλου, ο οποίος θα ετοιμάσει μελέτη με την οποία θα αναλυθούν και θα προταθούν πιθανές επιλογές σε σχέση με την αρχή.

Στις 8 Μαΐου επιτεύχθηκε συμφωνία για ένα κοινά αποδεκτό αντικείμενο σύμβασης από τους εμπλεκόμενους, όπου η μονάδα αντικατέστησε το παράρτημα των όρων του διαγωνισμού με άλλο παράρτημα. Η προθεσμία για υποβολή των προσφορών είχε τεθεί η 29η Μαΐου.

Κυπριακή Εταιρεία Αποθηκεύσεως Πετρελαιοειδών (ΚΕτΑΠ) 

Η αρμοδιότητα της μονάδας αποκρατικοποιήσεων θα αφορά στη διαδικασία αποκρατικοποίησης της γης της ΚΕτΑΠ όταν θα είναι διαθέσιμη μετά την ολοκλήρωση όλων των άλλων σχετικών διαδικασιών. Σχετικά με τη κρατική γη, στην έκθεση προόδου αναφέρεται πως ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προσφορών για το διορισμό συμβούλου που θα διεξάγουν μελέτη για θέματα ακίνητης κρατικής περιουσίας. 


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου