Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΕΛΠΕ: Αλλαγές προσώπων στις τεχνικές διευθύνσεις του ομίλου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ
Σε αλλαγές προσώπων στις κορυφαίες τεχνικές διευθύνσεις των διυλιστηρίων προχωρά η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ ΕΛΠΕ -1,71%, στον απόηχο του ατυχήματος στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, που κόστισε τη ζωή τριών εργαζομένων σε εργολαβική εταιρεία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από πηγές της επιχείρησης, από την 2 Ιουνίου αντικαθίσταται ο γενικός τεχνικός διευθυντής Νίκος Σκανδαλής, ο οποίος συμπλήρωσε τη συντάξιμη υπηρεσία και πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Ψυχογιός μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος των θυγατρικών εμπορικών εταιριών του ομίλου ΕΚΟ και ΒΡ.

Προς αντικατάσταση βαίνει και ο γενικός διευθυντής των διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας Διονύσης Ρούτσης, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε την συντάξιμη υπηρεσία, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Ο νέος γενικός τεχνικός διευθυντής του ομίλου, είναι στέλεχος με μακρόχρονη υπηρεσία σε θέσεις ευθύνης στις παραγωγικές μονάδες του ομίλου.

Τέλος να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία του διυλιστηρίου μετά τη μεγάλη διακοπή για τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης (shutdown) προγραμματίζεται για τις αρχές Ιουνίου, λόγω του σοβαρού ατυχήματος της 8 Μαίου που προκάλεσε βαρύτατους τραυματισμούς και την απώλεια ζωής για τρεις εργαζόμενους στα συνεργεία επισκευών


ΠΗΓΗ:euro2day.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου