Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΕΛΠΕ: Χορηγός του εκπαιδευτικού προγράμματος "S-[cool]-life"


Στις 19 Απριλίου, στην κατάμεστη Αίθουσα Χρ. Λαμπράκη του ΜΜΑ, παρουσιάστηκε το έργο μαθητών Γυμνασίων της Αττικής, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «S-[cool]-life», για το σχολικό έτος 2014-2015. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα «S-[cool]-life» χορηγήθηκε αποκλειστικά ...
από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, σε έμπρακτη υποστήριξη της δυναμικής των μαθητών που επιζητούν να εκφραστούν και να «σχεδιάσουν» το δικό τους πολιτιστικό «τοπίο», μέσα από την κοινότητα του σχολείου, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη νεανική δημιουργικότητα. 

Το «S-[cool]-life» αντλεί το περιεχόμενό του από την καθημερινή ζωή των παιδιών στο σχολείο, από το χώρο μέσα στον οποίο ζουν και δρουν, από τις καθημερινές τους ενέργειες και ανησυχίες. Οι μαθητές, καθοδηγούμενοι από εκπαιδευτικούς, μυούνται στις συνεργασίες και το συνδυασμό των Τεχνών: η Μουσική συνομιλεί με το Λόγο, το Χορό, την Ερμηνεία, το Βίντεο. Αποτέλεσμα του έργου και της έμπνευσής τους ήταν μία άρτια παράσταση μουσικής, χορού και βίντεο, που καταχειροκροτήθηκε από εκπαιδευτικούς, γονείς, συγγενείς και φίλους. 

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, συνεπής χορηγός ενεργειών για ζωή και δράση, βρίσκεται πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που αξιοποιούν και απελευθερώνουν τις φρέσκες φωνές και διευρύνουν τους ορίζοντες των νέων ανθρώπων.


ΠΗΓΗ.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου