Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 ΜΑΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

             
Για άλλη μια χρονιά καλείτε η εργατική τάξη και όλος ο λαός της εργασίας και του μόχθου στην χώρα μας να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά με όλα τα μέτωπα ανοικτά μετά την μνημονιακή λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα στην χώρα μας, με τη σημασία αυτής της παγκόσμιας εργατικής γιορτής να είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία του εργατικού κινήματος.

Οι δυνάμεις...

του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου σε άψογη συνεργασία με τους πολιτικούς εκφραστές τους στην Ευρωζώνη και στην χώρα μας φρόντισαν να πετσοκόψουν τις κατακτήσεις που είχαν κερδηθεί με αγώνες και με αίμα.

Το εργατικό κίνημα στην χώρα μας καλείτε επιτέλους να γίνει ο κυματοθραύστης αυτής της άνευ προηγουμένου επίθεσης που δέχεται μέχρι σήμερα και οδηγούν τον κόσμο της εργασίας σε έναν πραγματικό εργασιακό μεσαίωνα.



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Ο χώρος μας έχει παράδοση στους αγώνες και οι εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ υπήρξαν πρωτοπόροι στον χώρο του εργατικού κινήματος έχοντας δείξει σε όλους διαχρονικά πως τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται με θυσίες και αγώνες!!!!!


                                                  ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ -ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

                                            ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 

                     
                       ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

                    Η γιορτή της Πρωτομαγιάς δεν είναι ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!!!


Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η ΜΑΗ στις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου