Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ρωμανιάς: "Θα περιοριστεί το μπόνους των εθελουσίων εξόδων"

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρωμανιάς: "Θα περιοριστεί το μπόνους των εθελουσίων εξόδων"
Μέτρο θα μπει στα μπόνους των εθελούσιων εξόδων σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα κοινωνικής ασφάλισης, κ. Ρωμανιά ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή της ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρωμανιάς δήλωσε πως "θα περιοριστεί το μπόνους των εθελουσίων εξόδων" στις τράπεζες και πως "θα συμμετέχουν και οι τράπεζες στην κάλυψη των ζημιών από τις εθελούσιες συνταξιοδοτήσεις". 


Υπενθυμίζεται ότι στο μέλη Βαρουφάκη αναφέρεται ότι πρέπει “να συνεχισθεί ο εκσυγχρονισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος. Οι αρχές θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω σε διοικητικά μέτρα για να ενοποιήσουν και να εξορθολογίσουν τις συνταξιοδοτικές πολιτικές, να εξαλείψουν τα ελλείμματα και τα κίνητρα των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων συνολικά και κυρίως στον τραπεζικό και δημόσιο τομέα". 

Παραπέρα, ο κ. Ρωμανιάς, δήλωσε για τα εφάπαξ πως "θα υπάρξει αφαίρεση του δείκτη βιωσιμότητα" και πως "στόχος" είναι ο νέος μαθηματικός τύπος για τον υπολογισμό του εφάπαξ "να προσεγγίσει εκείνο που ίσχυε μέχρι τον Αύγουστο του 2013", "έστω μία μικρή απόκλιση".


ΠΗΓΗ.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου