Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κλείνοντας τον κύκλο των Περιφερειακών Συνελεύσεων για τον ετήσιο Απολογισμό του ΠΣΕΕΠ, όπου θεωρητικά είναι το βήμα ανταλλαγής απόψεων, κριτικής των πράξεων ή υπεράσπιση των θέσεων για την ετήσια λειτουργία του Σωματείου μας, οι διαπιστώσεις για αυτήν την διαδικασία για άλλη μια φορά προκαλούν θλίψη.

Πρέπει να τονιστεί, να συζητηθεί και εν τέλει να ανατραπεί η νοοτροπία της ισχνής συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτές. Είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε και να επιχειρούμε να έχουμε λόγο και άποψη σε ότι διαμορφώνει το μέλλον μας.

Η τραγική φιγούρα του Προέδρου και των μαριονεττών συνεταίρων του, που η στρατηγική τους είναι τελικά να συμπληρώνουν την παρέα των πρόθυμων που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Εργοδότη και τις πολιτικές που θέλουν την αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων.

Σε όλη την διαδικασία των Συνελεύσεων εξάντλησαν ΠΑΛΙ για πολλοστή φορά την γνωστή τους ρητορική, δηλαδή τι έγινε το 2011, το 2003… και υπήρξαν και "υπονοούμενα" για το ποιος "ευθύνεται" για την ήττα της Ελλάδας το 1940 !!!!

Φτάνει πια συνάδελφοι. Έπρεπε να σταθείτε έστω για μια φορά υπεύθυνα και να είχατε τοποθετηθεί για τα πεπραγμένα του έτους που έχετε την ευθύνη τους. Διότι συνάδελφοι για αυτά θα κριθείτε ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Όσον αφορά τον Οικονομικό Απολογισμό η προσπάθειά σας να κάνετε το άσπρο – μαύρο σας κάνει διπλά ψεύτες. Είναι ψέματα του Προέδρου ότι δεν έχετε συμπεριλάβει τις εισφορές των εργαζομένων για τον Δεκέμβριο στα Έσοδα – όπως ειπώθηκε στην Συνέλευση των ΒΕΘ – και είναι αλήθεια ότι δεν έχετε υπολογίσει την Έκθεση Βιβλίου και την έκδοση του ΠΥΡΣΟΥ στα Έξοδα που θα καθιστούσαν αρνητικό τον Οικονομικό Απολογισμό.

Οι εργαζόμενοι πλέον θα πρέπει να καθορίσουν οι ίδιοι με την ψήφο τους το μέλλον τους.

Το ερώτημα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΟ.

Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτήν την πολιτική του Εργοδότη και των πρόθυμων που την υπηρετούν;

Ή ένα ηχηρό ΟΧΙ και μια επανεκκίνηση στην πολιτική του Συνδικάτου και δρομολόγηση για ένα Σωματείο με ξεκάθαρο στόχο την Αξιοπρέπεια, την Σοβαρότητα, την Αξιοκρατία, την Σταθερότητα και την Οχύρωση των συμφερόντων των εργαζομένων;

Συνάδελφοι ήρθε η ώρα της ευθύνης.


                                                        ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ
                            ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου