Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Χορηγήθηκε άδεια στο ΔΕΣΦΑ για μετρητικό σταθμό


Χορηγήθηκε άδεια εγκατάστασης στον Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. από τη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων για τη 2η αναβάθμιση του Μεθοριακού Μετρητικού Σταθμού Φυσικού Αερίου Στρυμονοχωρίου στο Σιδηροκάστρο του νομού Σερρών, με προσθήκη διάταξης αντίστροφης ροής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύεται σήμερα στο Διαύγεια, χορηγήθηκε στον ΔΕΣΦΑ άδεια εγκατάστασης, διάρκειας 3 ετών, για τη 2η αναβάθμιση του Μεθοριακού Μετρητικού Σταθμού Φυσικού Αερίου Στρυμονοχωρίου στη Δημοτική Ενότητα Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντίκης του νομού Σερρών, με προσθήκη διάταξης αντίστροφης ροής, σύμφωνα με τα υποβληθέντα σχέδια, την τεχνική περιγραφή, τον προϋπολογισμό, το ερωτηματολόγιο, τη μελέτη ασφαλείας και τα λοιπά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε συγκεκριμένους φακέλους.

Η κατασκευή του έργου θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην υποβληθείσα τεχνική περιγραφή και το Υπουργείο Οικονομίας διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλλει την εκτέλεση μεταρρυθμίσεων στην υπόψη εγκατάσταση σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστωθεί ότι τούτο είναι αναγκαίο για να εκπληρωθούν οι επιδιωκόμενοι σκοποί.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και εντός της διάρκειας ισχύος της παρούσας άδειας, θα πρέπει να υποβληθεί αίτηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας, συνοδευόμενη με όλα τα προβλεπόμενα από τις οικ.483/35/Φ.15/17-01-2012 (ΦΕΚ 158/Β/03-02-2012) και Δ3/Α/οικ.4303/22-02-2012 (ΦΕΚ 603/Β/05-03-2012) υπουργικές αποφάσεις, δικαιολογητικά.



ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου