Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο, ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΣΗΜΙΤΑΚΟΣ !...


Επιμένοντας στην τακτική της άκρατης ευλογίας του εαυτούλη του και στο ζενίθ της εμμονικής και πικρόχολης κριτικής του, ο Κ. Σημίτης με άρθρο του στην «Καθημερινή», αφ΄ ενός παρουσιάζει τον εαυτό του πλήρως ανεύθυνο για τις εξελίξεις στη χώρα και εκθειάζει, στο έπακρο, την πολιτική του, και, αφ΄ ετέρου, εξισώνει τον Καραμανλή με τον Παπανδρέου, σ΄ ό,τι αφορά τις ευθύνες για την έλευση των Μνημονίων !

Ναι, καλά διαβάσατε, κατά τον πρώην πρωθυπουργό, η κρίση ήλθε λόγω των πολιτικών που ασκήθηκαν μετά το 2004, (μετά, δηλαδή, τη δική του πρωθυπουργία…), και ευθύνες γι αυτό δεν έχει, μόνο, η Ν.Δ. κι ο Καραμανλής, αλλά και το ...ΠΑΣΟΚ κι ο Γ. Παπανδρέου !

Έτσι, λοιπόν, κατά τον Σημιτάκο, στην έλευση της κρίσης «…καθοριστικά συνέβαλε και η αμεριμνησία του ΠΑΣΟΚ από το 2007 και μετά. Αγνόησε σκόπιμα την οικονομική πραγματικότητα. Οταν ανέλαβε την κυβέρνηση το 2009 απροετοίμαστο, αναποφάσιστο και αλαζονικό, επέτεινε τον εκτροχιασμό…».

Επίσης, στην αναφορά του στο λαϊκισμό των κομμάτων, αφού αναφέρει πως η Ν.Δ. «…διόρισε χιλιάδες υπαλλήλους, κατήργησε φόρους, έδωσε παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις και πολλά άλλα και αποτέλεσμα ήταν η κρίση…», προσθέτει και το καταπληκτικό «…ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε πριν από τις εκλογές του 2009 ότι λεφτά υπάρχουν. Καθυστέρησε να πάρει μέτρα και αποτέλεσμα ήταν η επέμβαση της Ευρωζώνης…».

Ο άνθρωπος δεν παίζεται, παραμένει ίδιος κι απαράλλακτος, ο λίγος, ο εμπαθής, ο μνησίκακος, ο πάντα μικρός, σε όλα, του, ο Σημιτάκος !...


ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου