Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

 Είναι προφανές πως το έργο που έχουν αναλάβει οι διορισµένες κυβερνήσεις να επιτελέσουν προς όφελος των διεθνών και ντόπιων κεφαλαίων δεν έχει ακόµα τελειώσει. Είναι επίσης προφανές πως το έργο αυτό παίχτηκε και θα συνεχίσει να παίζεται στις πλάτες µας και ερήµην µας, χρησιµοποιώντας 
επίπλαστες και οριακές πλειοψηφίες στη Βουλή. Τα κόµµατα της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να βυθίζουν το λαό µας ολοένα και περισσότερο, καθιστώντας τον έρµαιο του οικονοµικού και κοινωνικού µορφώµατος που θέλουν να επιβάλλουν. 
 Το ξεπούληµα του δηµόσιου πλούτου, η κατάργηση των εργασιακών µας δικαιωµάτων και η πάση θυσία των συµφερόντων των τραπεζιτών και των τοκογλύφων αποτελεί γι΄ αυτούς ύψιστη προτεραιότητα. ∆υστυχώς αυτό δε γίνεται χωρίς τη σιωπηρή συγκατάθεση και συνενοχή ανθρώπων οι οποίοι προέρχονται και από τις δικές µας τάξεις. Παρόλα αυτά ο αγώνας παραµένει ανένδοτος. 
Είµαστε αποφασισµένοι να παλέψουµε για τις ζωές µας. Είµαστε αποφασισµένοι να δώσουµε και την τελευταία ικµάδα των δυνάµεών µας έτσι ώστε να αντιπαρέλθουµε αυτές τις νοσηρές πρακτικές. Είµαστε αποφασισµένοι να νικήσουµε. 
 Συµµετέχουµε στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε το τριτοβάθµιο συνδικαλιστικό µας όργανο (ΓΣΕΕ) την Τετάρτη 09/04/14 µε Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως 16:00. ∆ίνουµε το παρόν στις συγκεντρώσεις για την Αθήνα στην πλατεία Κλαυθµώνος και για τη Θεσσαλονίκη στο Εργατικό Κέντρο. 

                                                               ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 


ΣΧΟΛΙΟ:  Οι συγκεντρώσεις για την απεργία είναι 11.00 η ώρα το πρωί. Ωραία στάση απεργίας κάνετε, αφού δε θα μπορούν να πάνε οι εργαζόμενοι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου