Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η Τιμοσένκο που έκανε 11 δισ. δολάρια περιουσία από ρωσικό φυσικό αέριο κατηγορεί τον Πούτιν!


H Γιούλια Τιμοσένκο μαλλον έχει ξεχάσει πως έκανε 11 δισ. δολάρια περιουσία με το ΡΩΣΙΚΟ φυσικό αέριο αλλά πιο πολύ ελπιζει να μην το θυούνται οι γερμανοχαζάροι Ουκρανοί ψηφοφόροι, καθότι οι ρωσόφονοι θεωρούνται για αυτήν ήδη χαμένοι.Εξαπέλυσε υστερική επίθεση κατα του Β.Πούιν, τον οποίο χαρακτήρισε δικτάτορα με φασίζουσα νοοτροπία ενώ κάλεσε σε πολεμική ετοιμότητα τους συμπατριώτες της (μάλλον τους γερμανοχαζάρους, από τους άλλους δεν μπορέι να περιμένει πολλα).


 Κατά τη διάρκεια μάλιστα συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση προέβλεψε ότι "ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει το ίδιο τέλος με άλλους δικτάτορες" ενώ προέβη ακόμη και σε παραλληλισμούς με τον Μοαμάρ Καντάφι.Η γυναίκα είναι εκτός τόπου και χρόνου, αυτοστοχοποιείται, διότι ακόμα και στον γερμανοχαζαρικό πληθυσμό γνωρίζουν πως έκανε τα 11 δισ.δολάρια, ενώ αντίθετα αυτοί ζουν με 100 ευρώ το μήνα!


Για την ηγέτιδα της δυτικοκιούμενης «Πορτοκαλί Επανάστασης» του 2004 «Ο Πούτιν έχασε την Ουκρανία για πάντα, αφού μας κήρυξε τον πόλεμο...είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα εχθρός της Ουκρανίας, ο οποίος κατέλαβε εδάφη μας με τα όπλα». 

Κάλεσε μάλιστα τους Ουκρανούς να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στην περίπτωση που τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στην ηπειρωτική χώρα. Ποιούς Ουκρανούς άραγε; Αυτούς που δεν άφηναν να ξεφορτώσουν τα άρματα μάχης στο Λούγκανσγκ; 

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο ο Πούτιν να περάσει την κόκκινη γραμμή» τόνισε, σημειώνοντας ότι περίπου 100.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στα ουκρανικά σύνορα.

«Θα πολεμήσουμε εάν περάσει την κόκκινη γραμμή» προσέθεσε η ίδια και συμπλήρωσε «Ο Πούτιν δεν θα περάσει, η Κριμαία θα είναι δική μας». Φυσικά άλλοι θα πολεμήσουν και θα πεθάνουν, αυτή θα βρίσκεται στην ασφάλειά της μακριά από όλα αυτά.

«Δεν είναι ο πρώτος δικτάτορας που επιδεικνύει μια φασιστική συμπεριφορά. Ο κόσμος έχει σταματήσει πολλούς τέτοιους, ακόμα και τα τελευταία χρόνια. Θυμόμαστε τη Λιβύη, θυμόμαστε άλλους δικτάτορες που ανατράπηκαν. . . Ο Πούτιν δεν αποτελεί εξαίρεση», κατέληξε. 

Το ωραίο με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους εκπροσώπους της έιναι ότι βαφτίζουν "δικτάτορες" εκλεγμένους ηγέτες,όπως ο Πούτιν , ο Μαντουρο (πιο πριν ο μακαρίτης Τσάβεζ), και δεν εχουν κανένα πρόβλημα με διοριμσένες νεοναζιστικές κυβερνησεις όπως του Κιέβου.


ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου