Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOKS


Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το αυτονόητο.Η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου είναι αναφαίρετο Συνταγματικό δικαίωμα. Όλα τα άλλα για να θυμηθούμε μια έκφραση  είναι...junk.
Στην προηγούμενη διαπραγμάτευση της ΣΣΕ , χρησιμοποιηθηκαν τα ΜΜΕ εναντίον των εργαζομένων Βλέπαμε τις απολαβές μας να γίνονται βορά σε καλοταϊσμένα κοράκια της δημοσιογραφίας και κάποιοι  το απολάμβαναν χαλαρά. Είχαν βλέπεις κάποιοι φροντίσει να σπαταλήσουν ένα πακτωλό εκατομμυρίων για να προβάλλουν τις ''θέσεις '' τους. Τότε βέβαια τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα καλοπληρωμένα δημοσιεύματα ήταν καλά, δεν έκαναν κακό.
Αν θέλουν κάποιοι  να απαξιώσουν τα BLOGS, ο τρόπος είναι παν εύκολος .
Ας αποδείξουν με επιχειρήματα ότι όλα αυτά που γράφονται είναι ψέμματα. Τότε και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ,οι οποίοι δεν είναι αγράμματοι αλλά ούτε και κουτοί όπως πιστεύουν πολλοί ''σπουδαγμένοι'' , ξέρουν πολύ καλά τι θα κάνουν.
Βλέπετε υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξεχνάνε  τους εργαζόμενους για να προσληφθούν τα παιδιά τους και οι  μελλοντικές νύφες τους και σε εταιρείες μάλιστα που κάνουν στοχευμενες αποχωρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου