Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτες αποκαλύψεις: Ο Νίκος Κατσαρός για την επεξεργασία των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης [Βίντεο]


Σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με το τι πάει να γίνει με τα χημικά της Συρίας προχώρησε ο επιστημονικός συνεργάτης του ερευνητικού κέντρου Δημόκριτος και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Χημικών Νίκος Κατσαρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος.

Ο κ Κατσαρός έκανε γνωστό με το να επεξεργαστούν ανοιχτά της Κρήτης 700 τόνους αερίου σαρίν και περίπου 80 αερίου μουστάρδας με μια μέθοδο που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην θάλασσα παρά μόνο στην ξηρά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λάθους ή ατυχήματος.

Γεγονός είναι δε, ότι κανένα κράτος στον κόσμο δεν δέχτηκε να γίνει αυτό στο έδαφος του λόγω του μεγάλου κινδύνου, πόσο μάλλον όταν κάτι τέτοιο πάει να γίνει στη θάλασσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κατσαρός, ούτε καν η Αλβανία την οποία πήγαν να εξαγοράσουν αλλά ο λαός της αντέδρασε δυναμικά και έτσι η κυβέρνηση ”Ράμα” αρνήθηκε.

Οι διεθνείς κανόνες περί των χημικών ορίζουν την καταστροφή τους στις χώρες οι οποίες τα αγόρασαν, στην προκειμένη περίπτωση η Συρία η οποία όμως βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και γι’αυτό κάτι τέτοιο δεν υλοποιείται παρότι θα έπρεπε για το λόγο αυτό να σταματήσουν οι δυτικοί να υποστηρίζουν τους αντάρτες και να τους πιέσουν ώστε να γίνει κατάπαυση του πυρός.

Στην εκπομπή έγινε εκτενή αναφορά στους κινδύνους που ελλοχεύουν σε περίπτωση ατυχήματος, στην στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και πολιτείας που περί άλλων τυρβάζουν και στο πως θα μπορούσε να αποτραπεί μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
  
ΠΗΓΗ:apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου