Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΠΑΣΟΚ: Πριν "σώσουν" την Ελλάδα από πτώχευση τους πτωχεύουν οι υπάλληλοί τους!


Είναι γελοίο, αλλά το κόμμα που εξακολουθεί να κυβερνά την χώρα έστω από το ... ύψος του 4-5% που παίρνει στις δημοσκοπήσεις και διακηρύσσει ότι ... θα σώσει την χώρα, το κηρύσσουν σε πτώχευση οι υπάλληλοί του!

Το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να πληρώσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ συν τους νόμιμους τόκους υπερημερία στους απλήρωτους υπαλλήλους του, που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας και εργάζονται μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, ενώ κάθονται τρεις.
   
Και θα υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό αυτό, καθώς οι περίπου 120 υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, που εξειδικεύεται στις εργατικές υποθέσεις, να καταθέσει αγωγές πτώχευσης κατά του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια.
   
Οι εργαζόμενοι, που περιγράφουν την τραγική την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, υπογραμμίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ επέβαλε από μόνο του, την 1η Απριλίου 2013,

το σύστημα της εκ περιτροπής εργασίας των δύο ημερών την εβδομάδα (με 8ωρη απασχόληση), παρά τις τότε αντιδράσεις τους.

Το καθεστώς αυτό, που ανακοινώθηκε στους εργαζομένους από τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη, θα εφαρμοστεί  μέχρι την εκπνοή του 2013 (31.12.2013).
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου