Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ξύλο στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ - Φωτογραφίες

Αφορμή αυτή τη φορά ένα διαδικαστικό θέμα ανάμεσα στους συνέδρους – Είχαν προηγηθεί τα επεισόδια με δημοτικούς αστυνομικούς αλλά και οι ενστάσεις για τους συνέδρους από την ΕΥΠ

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η ένταση που επικρατεί επί δύο ημέρες στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Μετά την εισβολή δημοτικών αστυνομικών που ήρθαν στα χέρια με συνδικαλιστές το μεσημέρι της Τετάρτης και την ένταση ανάμεσα στο ΠΑΜΕ και τους συνδικαλιστές προερχόμενους από την ΕΥΠ, την Πέμπτη, το σκηνικό ολοκληρώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους ίδιους τους συνέδρους.

Όλα συνέβησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε θέμα για την πιστοποίηση ορισμένων εκ των 700 συνέδρων που συμμετέχουν στο 35ο τακτικό συνέδριο την ώρα που στο βήμα βρισκόταν το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Συνομοσπονδίας και προερχόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χαρίσης.

Κουβέντα στην κουβέντα, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να μην λείψουν και οι χειροδικίες ανάμεσα σε συνέδρους. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το περιστατικό έλαβε τέλος.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Παρασκευή, τελευταία ημέρα του συνεδρίου, θα ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή του Γενικού Συμβουλίου της συνομοσπονδίας των δημοσίων υπαλλήλων, όπου η πλειοψηφία του νέου οργάνου εκτιμάται ότι θα κριθεί οριακά.

Δείτε φωτογραφίες…
 adedy xilo1 Ξύλο στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ   Φωτογραφίες
 adedy xilo2 Ξύλο στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ   Φωτογραφίες
 adedy xilo3 Ξύλο στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ   Φωτογραφίες
 ΠΗΓΗ:madatoforos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου