Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η Bild βγάζει “στη φόρα” τον Σόιμπλε! Το έγγραφο του γερμανικού ΥΠΟΙΚ από το 2012 που λέει ότι η Ελλάδα χρειάζεται ακόμα 77,7 δις!

bild soimple
Με φόντο την Ελλάδα συνεχίζεται η προεκλογική κόντρα στη Γερμανία.

Η εφημερίδα Bild, φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών από τον Σεπτέμβριο του 2012, στο οποίο αναφέρεται ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ακόμα 77,7 δισεκατομμύρια ευρώ για την διάσωσή της».

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι σε αυτή την πηγή αναφερόταν ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ, όταν μιλούσε για δεκάδες δις που θα χρειαστεί η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Οι Σοσιαλδημοκράτες επιμένουν ότι ο κ. Σόιμπλε κρύβει την αλήθεια, επικαλούμενοι, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, το περιεχόμενο εγγράφου που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Οικονομικών Στέφεν Κάμπετερ.

Το σοκ των Ελλήνων αξιωματούχων προφανώς και είναι τόσο μεγάλο, που δικαιολογεί απόλυτα τη «μουγκαμάρα» που έχει πέσει γι’ αυτό το θέμα. Εδώ που τα λέμε, αυτή η κυβέρνηση και να ολοκληρώσει τη θητεία της κανονικά (λέμε τώρα) θα είναι ακόμα Υπουργός πχ ο Στουρνάρας για να δει τι θα γίνει το 2015;

 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου