Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΓΕΝΟΠ: Χωρις πτυχίο ο νέος επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ

Χωρίς πτυχίο ο νέος επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ, καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ
Την τοποθέτηση προσώπου ως επικεφαλής στον Διαχειριστή Δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας-ΑΔΜΗΕ, χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου και χωρίς τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτεί η θέση αυτή, καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωσή της.
Την τοποθέτηση του κ. Γιαρέντη στο τιμόνι του ΑΔΜΗΕ είχε σχολιάσει και η στήλη "Χαμαιλέων" σε πρόσφατο δημοσίευμα. 

"Οι πρόσφατες αλλαγές στο ΔΣ και το Εποπτικό Συμβούλιο του ΑΔΜΗΕ αποτελούν την κορύφωση της αναξιοκρατίας, του κομματισμού και του φαρισαϊσμού της κυβέρνησης, η οποία προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά της, αντικατέστησε έμπειρα στελέχη με επιτυχημένη πορεία στην Εταιρία, με ανθρώπους του κομματικού σωλήνα.

Η τοποθέτηση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου -και όχι μόνο-, ο οποίος πέρα από το ότι δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο, δεν έχει ούτε την εμπειρία , ούτε τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για εταιρίες σαν τον ΑΔΜΗΕ, μόνο ένα πράγμα δείχνει:

Ότι αυτή η κυβέρνηση προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών της δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Με τέτοιες κυβερνήσεις και τέτοιες διοικήσεις το μέλλον της χώρας και των εργαζομένων είναι προδιαγεγραμμένο".
 ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου