Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/07/13 και συνεχίστηκε σήμερα   Δευτέρα 22/07/13, συνάντηση μεταξύ Σωματείου και Εταρείας, όπου παρευρέθηκαν ο   Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΠΣΕΕΠ, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαριστούν όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Σωματείου με την Εταιρεία τη Δευτέρα 08/07/13 και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν εργαζόμενους και Εταιρεία.
            Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα όπου, αφού συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα, υπήρξε συμφωνία στα παρακάτω:
            Ο Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε απολύσεις, παρά μόνο σε αναδιοργανώσεις υποστηρικτικών υπηρεσιών για αύξηση ανταγωνιστικότητας αγοράς.
            Για το θέμα του εργοστασίου ΚΣ/Χλωρίου των ΒΕΘ, συμφωνήθηκε από κοινού, Εταιρεία και εργαζόμενοι να εντείνουμε τις προσπάθειες με στόχο να συμβάλλουμε  στην βέλτιστη λειτουργία του.
            Για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των οργανογραμμάτων, που έθεσε το Σωματείο, θα προχωρήσουν άμεσα συζητήσεις μεταξύ του Σωματείου και της Διοίκησης της Εταιρείας για να εξειδικευτούν οι ανάγκες για προσλήψεις.
            Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθεί για το έτος 2013 το Πρόγραμμα Διακοπών που προβλέπεται στην ΕΣΣΕ.  Παράλληλα η Διοίκηση συμφώνησε να δοθεί «μπόνους ξεκινήματος» για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι εργαζόμενοι για το επιτυχές ξεκίνημα των Μονάδων σε Νότο και Βορρά, μετά από την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος της Εταιρείας.  Με ανακοίνωση της Εταιρείας θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.
            Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνή επικοινωνία και ενημέρωση μεταξύ μας ούτως ώστε στο μέλλον να αποφεύγονται εντάσεις.
Συναδέλφισσες, -οι
             Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, έχουμε υποχρέωση όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, να συνεργαζόμαστε και να δίνουμε λύσεις  στα προβλήματα που από κοινού αντιμετωπίζουμε και αφορούν την πορεία της Εταιρείας και τις εργασιακές μας σχέσεις.
             Το Σωματείο με ρεαλισμό και υπευθυνότητα αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολες και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου