Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Workshop για τους υδρογονάνθρακες σε Μαύρη Θάλασσα και Αν. Μεσόγειο από το ΙΕΝΕ


Μετά την επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση του workshop για τις εξελίξεις στον χώρο των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική (Απρίλιος 2012), το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης προχωρά φέτος στην πραγματοποίηση άλλης μίας εκδήλωσης με επίκεντρο τις προοπτικές του τομέα αυτού. Αυτή τη φορά το Ινστιτούτο οργανώνει, στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20), το περιφερειακό εξειδικευμένο «2nd SE European Regional Workshop on Oil an Gas Exploration and Production», το οποίο θα καλύψει όλες τις εξελίξεις στην έρευνα και παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στις χώρες της Μαύρης Θάλασσας, της Αν. Μεσογείου και της Αδριατικής.
Στο εφετινό workshop, το οποίο τελεί ί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, θα παρουσιαστεί ειδικό background paper του ΙΕΝΕ, το οποίο θα εξετάζει όλη την ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα των υδρογονανθράκων στην περιοχή αναφοράς τον τελευταίο χρόνο.
Μέχρι στιγμής έχουν προσκληθεί ειδικοί, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι πετρελαϊκών εταιρειών από την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ελλάδα, το Μαυροβούνιο, την Κύπρο, την Κροατία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Ρουμανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, ενώ ήδη πολλές εταιρείες του κλάδου του upstream έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το νέο αυτό διεθνές workshop του ΙΕΝΕ. 
 ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου