Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Νέο πρατήριο ΕΚΟ στο Καστελόριζο


Ένα νέο πρατήριο στο ακριτικό νησί του Καστελόριζου ξεκίνησε τη λειτουργία του από την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη εταιρία εμπορίας καυσίμων της χώρας και μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
Η ΕΚΟ,με τη συνδρομή τουΟμίλου των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, έκρινε άμεση προτεραιότητα να ανταποκριθεί ταχύτατα στο αίτημα των τοπικών αρχών και της πολιτείας να δημιουργήσει έναν νέο σταθμό ανεφοδιασμού, ένα πρατήριο που θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του νησιού. Το νέο πρατήριο διαθέτει όλα τα προϊόντα EKONOMY, κίνησης και θέρμανσης, στις γνωστές κορυφαίες προδιαγραφές του δικτύου ΕΚΟ.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κ. Ιωάννης Ψυχογυιός: « H έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού πρατηρίου έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας του ακριτικού αυτού νησιού! Για μας στην ΕΚΟ, η ενίσχυση περιοχών και συμπολιτών μας με περιορισμένη πρόσβαση σε αναγκαία αγαθά, αποτελεί παράδοση και στοιχείο της φύσης της εταιρίας από τη σύστασή της! Το οφείλουμε στον τόπο μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τόσο η κοινωνία μας όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος, δοκιμάζονται τόσο σκληρά!...»
 ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου