Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΟΕ - ΟΤΑ ευρεία σύσκεψη Δευτεροβάθιων Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στην οποία συμμετείχε και η Ομοσπονδία μας .
Κοινός στόχος και επιδίωξη όλων όσων τοποθετήθηκαν, ήταν η ανάληψη πρωτοβουλιών για το συντονισμό και πραγματοποίηση κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου επιτέλους να μπει ένα φρένο στην εξαθλίωση των εργαζομένων, στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, στη διάλυση του Κοινωνικού Κράτους.
Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει και στηρίζει τις κοινές αποφάσεις του Συντονιστικού Οργάνου των Ομποσπονδιών και καλεί όλα τα σωματεία μέλη της στην Αττική να ενημερώσουν και να προετοιμάσουν τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μας στο Παναττικό Συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα στις 11.30 το πρωί.
Η κοινή, αγωνιστική και ενωτική δράση για την αντιμετώπιση των πολιτικών των μνημονίων και την ανατροπή τους είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου