Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ



Στις 19/06/13 στις εγκαταστάσεις των ΒΕΕ κατά τη διαδικασία εργασιών στη Μονάδα Flexicocker συνέβη ατύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου και τη διακομιδή του αρχικά στο  Αττικό νοσοκομείο  και  στη  συνέχεια στο ΚΑΤ.
Η έγκυρη αντιμετώπιση του περιστατικού και οι πρώτες βοήθειες που άμεσα δόθηκαν από το προσωπικό των εγκαταστάσεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού και συνέβαλαν στην ελαχιστοποίηση τυχόν σοβαρότερων επιπτώσεων στην υγεία του συναδέλφου.
Η μεγάλη συχνότητα ατυχημάτων το τελευταίο διάστημα αποτελεί πεδίο σοβαρού προβληματισμού για όλους μας και ιδιαίτερα για την Εταιρεία,  η  οποία  οφείλει  να ενσκύψει  και  να  αναζητήσει  τα  αίτια  αυτής  της  κατάστασης.   Η  δική  μας  προσέγγιση αφορά στην εντατικοποίηση της παραγωγής και τον υπερβάλλοντα ζήλο για αύξηση της λειτουργίας των μονάδων παρακάμπτοντας το πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας αυτών.
Καλούμε την Εταιρεία να αναλάβει όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να  διασφαλίζεται η ασφαλή  και  ομαλή  λειτουργία  των  εγκαταστάσεων  και  οι εργαζόμενοι να νιώθουν ότι κινούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου