Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ "Μπορεί να συνασπιστούμε με τη ΝΔ στις εκλογές"!




Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν απέκλεισε, μιλώντας στον Βήμα 99,5, ακόμη και προεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, υπό προϋποθέσεις, στα πρότυπα του μεγάλου συνασπισμού της Γερμανίας.
Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται δημοσίως ότι υπάρχει περίπτωση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κατέλθουν με κοινά ψηφοδέλτια (αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο) ή να διακηρύξουν προεκλογικα ότι προτίθενται να συγκυβερνήσουν ως συνασπισμός κομμάτων (αυτό είναι το δεύτερο ενδεχόμενο).
"Στόχος", είπε η Ε.Χριστοφιλοπούλου, "είναι η συνεργασία με την Κεντροαριστερά. Ωστόσο, εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν και η ΝΔ μετατραπεί σε Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία, όπως εκείνη του μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία".
Tα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά του διαλυτικού κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της προσπάθειας διάσωσης με επιβίβαση στην βάρκα της εξουσίας με οποιονδήποτε  τρόπο, αλλά ... τους ψηφοφόρους της ΝΔ τους ρωτήσανε;
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου