Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Καταθέτουν ακόμα και πινακίδες βυτιοφόρων!


Καταθέτουν ακόμα και πινακίδες βυτιοφόρων!

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ξάνθης Γιάννης Σιούτας η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης είναι μειωμένη κατά 80%, με το σύνολο των οικοδομών και καταναλωτών της Ξάνθης να καταφεύγουν σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, όπως το ξύλο ή οι ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης, σύμφωνα με το thrakitoday.com.
«Ο περισσότερος κόσμος παραπλανήθηκε πιστεύοντας ότι χωρίς το πετρέλαιο θέρμανσης θα τα βγάλει πέρα και στράφηκαν αλλού. Βγαίνουν ρεπορτάζ που μας λένε ότι πεθαίνει κόσμος από τη χρήση σομπών, δεν ξέρω εάν αυτά τα ήξερε το κράτος αλλά τώρα που το ξέρει πρέπει να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που ήταν δηλαδή να κατεβάσει τους φόρους για να μπορέσει ο κόσμος να ζεσταθεί χωρίς να επιβαρύνεται περισσότερο η υγεία του» σημειώνει ο κ. Σιούτας, εξηγώντας πως συνάδελφοί του απέχουν από τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης, λόγω της μειωμένης ζήτησης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θέτουν σε ακινησία τα βυτιοφόρα οχήματά τους καταθέτοντας τις πινακίδες τους.
«Κάποια βενζινάδικα δεν ασχολούνται καθόλου με τη θέρμανση και κάποιοι με το που βγήκε η χρονιά παρέδωσαν πινακίδες στα βυτία τους» επισημαίνει ο ίδιος, τη στιγμή που ολοένα και περισσότερα βενζινάδικα πωλούν καυσόξυλα, με το κυβικό, προσπαθώντας να αυξήσουν έστω και κατ' ελάχιστα το κέρδος τους. 
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου