Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

“Μεχρι τώρα έβγαζαν κάθε απεργία παράνομη και καταχρηστική…”


Προσφυγές κατά των μειώσεων ετοιμάζουν δικαστές και εισαγγελείς

Ο Τίτλος είναι σχόλιο εργαζομένου o όποιος  είπε και πολλά άλλα στηλιτεύοντας ένα  υποτιθέμενο link μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας διανθίζοντας τον ισχυρισμό του με μπόλικη συνωμοσιο-λογία. Ο  φίλος -τον όποιο έτυχε να παρατηρήσω-   στο λόγο του άπλωσε το  «λινκ» σε όλη την  προηγούμενη δεκαετία  φέρνοντας παραδείγματα απεργιών παράνομων και καταχρηστικών…
Κάνεις δεν βρέθηκε να του αντιγυρίσει τον λόγο και ο ίδιος απόμεινε αναρωτιέται αν υπάρχει κάνεις να βγάλει της απεργίες των δικαστικών παράνομες και καταχρηστικές. Κατά τα λοιπά μαθαίνουμε ότι…
Προσφυγές κατά των μειώσεων ετοιμάζουν δικαστές και εισαγγελείς
Προσφυγές στο μισθοδικείο εξετάζουν δικαστές και εισαγγελείς καθώς οι πιθανότητες ανατροπής των μέτρων μείωσης των μισθών που έλαβε η κυβέρνση είναι πολύ πιθανή, κάτι που άλλωστε έχει προβλέψει και η τρόικα στην έκθση της, καθώς επισημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό κάποιες μειώσεις μισθών να αναθεωρηθούν από τα δικαστήρια δημιουργώντας νέα δημοσιονομικά κενά.
Μέσα στο γενικευμένο κλίμα αντιδράσεων του συνόλου των δικαστικών διατυπώνονται δημόσια απόψεις για περιορισμένης το μέλλον άσκηση των καθηκόντων τους αντιμετωπίζοντας το έργο τους με όρους δημοσιοϋπαλληλίας.
Στο μεταξύ, αίτηση ακύρωσης των μισθολογικών περικοπών των στρατιωτικών αναμένεται να καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικράτειας και ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών των Ένοπλων Δυνάμεων. Ο Σύνδεσμος θα θέσει ζήτημα συνταγματικότητας της επιβολής των μειώσεων. 
ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου