Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !...



Η αποτελειωτική επέλαση κατά του ελληνικού λαού θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ, εφ΄ όσον η Βουλή υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο του Σαμαρά και του Στουρνάρα, που συγκέριασαν με ιδιαίτερη σπουδή και στη βάση ΟΛΩΝ, όσων, οι αιμοδιψείς τροϊκανοί απαίτησαν και επέβαλλαν.
Η πληγωμένη κοινωνία θα δεχθεί τη χαριστική βολή, προς χάρη των συμφερόντων των δανειστών, προς όφελος της πλουτοκρατίας και για τον εξευμενισμό και την εκτόνωση του γερμανικού θηρίου, (Μέρκελ), που με την ιδεολογική και πολιτική παρουσία του και δράση, συμπυκνώνει όλα τα αισχρά και απαίσια χαρακτηριστικά των απεχθών προγόνων του.
Δυο κομπλεξάρες, του κερατά, ένας, τάχα, πρωθυπουργός κι ένας, τάχα, υπουργός και …οικονομολόγος, συνέταξαν και κατέθεσαν για έγκριση, τη θανατική καταδίκη του ελληνικού λαού, του εργαζόμενου και του συνταξιούχου !
Κινδυνολογώντας ασύστολα και εκβιάζοντας αναίσχυντα, αναζητούν τα κουκιά, που θα προωθήσουν το έγκλημά τους. Θα τους τα δώσει η Βουλή ;
Ο λαός στους δρόμους βροντοφωνάζοντας «όχι, δεν πάει άλλο…» και οι εκπρόσωποί του, πίσω από τις κλειστές και φρουρούμενες πόρτες, να απεργάζονται την εξόντωσή του !
Η Ελλάδα, ξανά, η Δημοκρατία, για μια ακόμα φορά, στα κάγκελα !.
 ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου