Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πολιτική ανοησία ή φοβικό σύνδρομο;



Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ) αντί να ωριμάζει πολιτικά, σε μια κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, εκτίθεται με τις παιδαριώδεις συμπεριφορές του.
Πάρτε παράδειγμα το «μυστικό» ραντεβού με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες.
Μια αυτονόητη συνάντηση με τον ηγέτη ενός κράτους που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γειτονιά μας έλαβε διαστάσεις Κώδικα Ντα Βίντσι.
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να κάνει δηλώσεις η να εκδώσει έστω μια... ανακοίνωση- λόγω κάποιου μυστήριου φοβικού συνδρόμου η πολιτικής ανοησίας;
Έτσι βρήκε ευκαιρία ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης να εκφράσει την έντονη αντίθεσή (!) του τόσο με τον Τσίπρα, όσο και με αρθρογραφία της Ρένας Δούρου.Το μόνο που δεν κατήγγειλε ο Κουράκης, ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στον Πέρες για να κάνει περιτομή!
«Με τον καυστικό τίτλο «Η συνάντηση με τον Πέρες: Μια “υπεύθυνη” διπλωματία που αύριο θα είναι η επίσημη εξωτερική μας πολιτική», ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, αφού θέτει ζήτημα σύγκλισης της Κ.Ο. του κόμματος ώστε να συζητηθεί ως πρόβλημα η συνάντηση (και ο χαρακτήρας αυτής) μεταξύ Τσίπρα-Πέρες, εν συνεχεία παραθέτει σειρά αρνητικών στοιχείων, περιμένοντας και επίσημη απάντηση από την Κουμουνδούρου.
Εν συνεχεία επιχειρεί να αποδομήσει με ειρωνικό ύφος το περιεχόμενο των άρθρων της Ρένας Δούρου, η οποία, αναφερόμενη στις σχέσεις των δύο χωρών, είχε θίξει τους όρους και τις προϋποθέσεις σύγκλισης και συνεργασίας στα ενεργειακά, τουριστικά, επιστημονικά κ.τ.λ.
Αυτή είναι η "κυβερνώσα Αριστερά" που περιμένει με το όπλο παρά πόδας να διαδεχθεί τους 3 τραχανοπλαγιάδες της συγκυβέρνησης. 
ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου