Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΕΚΟ Υπερήφανος Χορηγός των αθλητών Νικολαΐδη & Κεφαλά



Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη τιμή η ΕΚΟ είναι Υπερήφανος Χορηγός δύο άξιων αθλητών μας, των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και Κωνσταντίνας Κεφαλά, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν στις 27 Ιουλίου 2012.
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνίζεται στο άθλημα του TAE KWON DO και θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής που θα μπει πρώτος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχει ήδη τιμήσει τη χώρα μας με πολλές διακρίσεις αλλά και δύο ασημένια ολυμπιακά μετάλλια.
Η Κωνσταντίνα Κεφαλά είναι μαραθωνοδρόμος και είναι μία από τις πιο νέες εισόδους στην Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή ένα εξαιρετικό ταλέντο, μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Ι. Ψυχογυιός, δήλωσε : «Θεωρώ πως είναι υποχρέωση της ΕΚΟ αλλά και κάθε μεγάλης ελληνικής εταιρίας να στηρίξει αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται σκληρά και, με ελάχιστους πόρους συναγωνίζονται επάξια μεγάλα ονόματα του χώρου. Η Ελλάδα έχει πολλά τέτοια ταλέντα και είναι καθήκον μας να σταθούμε πλάι τους. Είμαστε εθνικά υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους πρωταθλητές μας, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Κωνσταντίνα Κεφαλά!» 
ΠΗΓΗ;www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου