Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΠΕΚΟ




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο    Α Ν Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ    Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνήλθε στις 09.05.12 και ανακήρυξε, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου τους υποψήφιους για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων του Σωματείου στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ) και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), Εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ./ΕΚΟ ΑΒΕΕ, καθώς και για εκλογή Αντιπροσώπων στις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 23.05.2012 στα παρακάτω εκλογικά τμήματα :

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Έδρα του οι Εγκαταστάσεις της Εταιρίας στον Σκαραμαγκά, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στην περιοχή Σκαραμαγκά, στις εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας και Υγραερίου.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έδρα η Εγκατάσταση Δενδροποτάμου, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στην Β. Ελλάδα στις Εγκαταστάσεις Καυσίμων και Υγραερίων, Γραφεία Πόλης, Αεροδρόμια (Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Έδρα του οι Εγκαταστάσεις Ηρακλείου Κρήτης, όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στο Ηράκλειο και στα Χανιά (Εγκαταστάσεις, Γραφεία Πόλης, Αεροδρόμια).

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 8Α)
Έδρα του τα γραφεία στο Μαρούσι (Αίθουσα Εκπαίδευσης), όπου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι που εργάζονται στα Κεντρικά Γραφεία Χειμάρρας, Γραβιάς και όσοι συνάδελφοι είναι εκτός των περιοχών που αναγράφονται παραπάνω (περιφερειακά Αεροδρόμια υπόλοιπης Ελλάδος).

(Τα μέλη που θα βρίσκονται σε δουλειά εκτός εταιρίας θα μπορούν να ψηφίσουν σε εκλογικό κέντρο της περιοχής που βρίσκονται μετά από σχετικό έλεγχο των καταλόγων από την κεντρική εφορευτική επιτροπή)

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 23/05/2012 από 10:00 π.μ. μέχρι 18:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορέσει να ψηφίσει κάθε μέλος πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να έχει μαζί του ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΥΓΕΙΑΣ) και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου