Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Έκλεψε χαλκό αξίας 1.000.000 ευρώ από υποσταθμό της ΔΕΗ




Εξακόσια κιλά χαλκού από υποσταθμό της ΔΕΗ που εξυπηρετεί ανάγκες του δικτύου του ΟΣΕ, αφαίρεσε το βράδυ της Τρίτης, ένας 33χρονος, σε συνεργασία με 2 ακόμη άτομα τα οποία αναζητούνται.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, εκτός από τη ζημία ύψους 1.000.000 ευρώ που προκάλεσε στην ΔΕΗ, ο δράστης έθεσε και σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών, καθώς λόγω της κλοπής προκάλεσε προβλήματα στη σηματοδότηση των τρένων και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ο 33χρονος, που επέβαινε σε Ι. Χ. αυτοκίνητο, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Τανάγρας και ακινητοποιήθηκε, προκειμένου διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος.
Μετά από έρευνα στο όχημά του, βρέθηκε στα πίσω καθίσματα και στον χώρο των αποσκευών ποσότητα χαλκού, επιμελώς κρυμμένη κάτω από κουβέρτα, βάρους 600 κιλών και κατασχέθηκε.
Όπως προέκυψε ο 33χρονος, μαζί με δύο τουλάχιστον ακόμη συνεργούς του, είχαν αφαιρέσει την ανωτέρω ποσότητα χθες μεταμεσονύχτιες ώρες από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης  
ΠΗΓΗ:http://www.econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου