Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Βιοιατρική, εγκαινιάζει μια νέα εφαρμογή για χρήστες i-phone, που ενημερώνει άμεσα για τις υπηρεσίες της αλλά και και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κρατά το πολύτιμο ιατρικό ιστορικό του! Η Βιοιατρική στο κινητό σας!







Ακόμη Μια Πρωτοπορία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Πάντα πρωτοπόρος στον χώρο της υγείας και με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, η Βιοιατρική, εγκαινιάζει μια νέα εφαρμογή για χρήστες i-phone, που όχι μόνο ενημερώνει άμεσα για τις υπηρεσίες της αλλά και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κρατά το πολύτιμο ιατρικό ιστορικό του μέσα από μια εύκολη διαδικασία.
Μια νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή για τους χρήστες i-phone εγκαινίασε η Βιοιατρική. Η εφαρμογή Biomed, σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε πληροφορίες σχετικά με τις Μονάδες και τις Κλινικές της Βιοιατρικής, εύκολα και γρήγορα.
Μπορείτε επίσης, να δημιουργήσετε το δικό σας ιατρικό ιστορικό στο κινητό σας, απλά σαρώνοντας με την κάμερα του κινητού σας, το ειδικό barcode που βρίσκεται στα αποτελέσματα των εξετάσεών σας, που έχετε παραλάβει, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να βλέπετε ανά πάσα στιγμή (και με τη βοήθεια γραφημάτων), τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας.
Πληροφορίες: www.bioiatriki.gr





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Η Βιοιατρική, πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, σας εξασφάλισε τη δυνατότητα να έχετε στο κινητό σας το ιατρικό σας αρχείο. Η σύνδεση γίνεται μέσω των iPhones της Apple. Η αποθήκευση των προσωπικών ιατρικών δεδομένων στο κινητό σας, γίνεται με την χρήση της φωτογραφικής μηχανής του κινητού σας, από την έντυπη γνωμάτευση που παραλαμβάνετε από την Βιοιατρική. Στο κάτω αριστερά μέρος της γνωμάτευσης τυπώνεται ένας δισδιάστατος κωδικός (QRBC) τον οποίο "φωτογραφίζετε" με το κινητό σας Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα Υγείας της Βιοιατρικής, αποκτάτε ηλεκτρονική πρόσβαση στις τελευταίες εξετάσεις σας ή και στο σύνολο του ιατρικού σας αρχείου στην Βιοιατρική (παλαιότερες γνωματεύσεις).
Απαραίτητα στοιχεία είναι:
Να έχετε τον κωδικό πρόσβασης (Αριθμός της κάρτα σας ή ζητήστε τον από τη γραμματεία).
Να διαθέτετε σχετικής τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο με κάμερα (iPhone).
Να έχετε στα χέρια σας την έντυπη γνωμάτευση.
Με αυτό το τρόπο έχετε στην διάθεσή σας το ιατρικό σας αρχείο, στο κινητό σας σε κάθε ανάγκη. Επίσης μπορείτε να τηρήσετε το αντίστοιχο αρχείο των ανήλικων παιδιών σας! Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο, σε κάθε επίσκεψη σε ιατρό, να έχετε την δυνατότητα της άμεσης αναδρομής στα ιατρικά δεδομένα του παιδιού σας.
Αναζητήστε την εφαρμογή της Βιοιατρικής στο Apple Store με την λέξη κλειδί: Biomed
Οδηγίες Χρήσης
Εισαγωγή των αποτελεσμάτων της/των επισκέψεων σας στην Βιοιατρική με σκοπό την δημιουργία του Ιατρικού Ιστορικού σας, στο τηλέφωνό σας. 
Αυτή η επιλογή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας (στο κινητό σας) τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας και της εύκολης επίδειξης τους στον ιατρό σας. Μπορείτε να εισάγετε τα αποτελέσματα κάθε επίσκεψης σας ξεχωριστά (Αποτελέσματα Επίσκεψης) ή μαζικά όλα τα αποτελέσματα των επισκέψεων σας από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και πίσω (Όλα τα Αποτελέσματα).
Η εισαγωγή των αποτελεσμάτων σας γίνεται με τον παρακάτω τρόπο:
α. Η λήψη των αποτελεσμάτων γίνεται μέσω Internet, άρα ενεργοποιήστε την πρόσβαση Internet (μέσω wi-fi ή 3G) στην συσκευή σας.
β. Πατήστε στην επιλογή Αποτελέσματα Επίσκεψης (για μια μεμονωμένη επίσκεψη) ή στην επιλογή Όλα τα Αποτελέσματα (για μαζική εισαγωγή).
γ. Στο πεδίο: Κωδ. Πελάτη , εισάγετε τον κωδικό πελάτη, ο οποίος αναγράφεται στην Κάρτα Υγείας της Βιοιατρικής που έχετε στην διάθεσή σας. Αν δεν έχετε Κάρτα Υγείας Βιοιατρικής, μπορείτε να την προμηθευτείτε εύκολα και δωρεάν από την πλησιέστερη μονάδα της Βιοιατρικής. 
ΠΗΓΗ:http://www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου