Τρίτη 10 Απριλίου 2012

" Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ "


Μετά τη μεγάλη περιοδεία (Αγγλία- Αργεντινή- Ρουμανία- Σλοβενία- Τουρκία- Σκόπια- Σύρος) και την επιτυχία στο youtube, τώρα και στην petrelaiopigi "η παρέα μας".  
Εξασφαλίσαμε αποσπάσματα και φωτογραφίες μιας και το club τελικά ήταν για "λίγους". Δημοσιεύουμε μόνο δύο φωτογραφίες, που λένε πολλά για όποιον ξέρει να βλέπει, ενώ στα χέρια μας έχουμε πολλές. Η μη δημοσίευση τους γίνεται με σκοπό πρώτον να προστατέψουμε τους εργαζόμενους από την εμμονή της "παρέας" να φωτογραφίζει ο,τιδήποτε με την νοοτροπία "παπαράτσι" και δεύτερον δε θα άξιζε σε όλους εσάς να βλέπετε πρώην συναδέλφους, που εκμεταλλεύτηκαν τη ψήφο σας και έχουν πάρει -χωρίς κόπο- με την οικειοθελή  αποχώρηση τους  τις παχυλές αποζημιώσεις έναντι κάποιων άλλων, που δεν άνηκαν στο σύστημα ώστε να μπορέσουν να φύγουν και τώρα κινδυνεύουν να χάσουν την αποζημίωσή τους.
 Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλοί εργαζόμενοι, που σέβονται τους αγώνες τους, απέχοντας από φιέστες και πανηγύρια, προβολείς "συνδικαλιστικών" φορέων και δήθεν αντιδραστικών αντιλήψεων και πρακτικών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου