Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Πότε προβλέπεται να ξεκινήσει η ηλεκτρονική καταχώριση των υπερωριών στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ

Από το ergasiaka-gr.net
Πριν το Μάρτιο του 2018, δεν προβλέπεται να ξεκινήσει η υποχρεωτική καταχώριση της υπερεργασίας και των νόμιμων υπερωριών στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Και τούτο διότι απαιτείται η προσαρμογή του πληροφοριακού συστήματος, με την δημιουργία νέων εφαρμογών οι οποίες θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις νέες απαιτήσεις του άρθρου 36 του ν. 4487/2017.

Το υπουργείο εργασίας έχει προχωρήσει σε διακήρυξη διαγωνισμού για την δημιουργία των σχετικών εφαρμογών στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Με βάση την προκήρυξη, το έργο θα πρέπει..

Ρωσία και Ιράν συμφώνησαν για επενδύσεις 30 δισ. δολαρίων για πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Από το tribune.gr
Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft και η Εθνική Πετρελαϊκή Εταιρεία του Ιράν (NIOC) παρουσίασαν τον οδικό χάρτη που αφορά την υλοποίηση έργων στρατηγικής σημασίας στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στο έδαφος του Ιράν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Rosneft ‘Ιγκορ Σέτσιν δήλωσε μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας που αφορά ..

Οι συγκεντρώσεις αερίων θερμοκηπίου έφτασαν το υψηλότερο επίπεδο εδώ και 800.000 χρόνια

Από το naftemporiki.gr
Η αύξηση της ατμοσφαιρικής συγκέντρωσης του διοξειδίου του άνθρακα πέρυσι οδήγησε σε ένα νέο υψηλό ρεκόρ 403,3 μερών ανά εκατομμύριο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό (ΠΜΟ).

Το πρόσφατο δελτίο κατάστασης των αερίων θερμοκηπίου του οργανισμού αναφέρει ότι ..

ΣΕΕΠΕ: Δεν έχουμε δει ακόμα τον πάτο του βαρελιού!

Από το fortunegreece.com
Ο Γιάννης Αληγιζάκης μιλά για τα διαχρονικά προβλήματα στον κλάδο των καυσίμων, τις απώλειες από το λαθρεμπόριο και τα άμεσα σχέδια του ΣΕΕΠΕ.

Στο άκουσμα της λέξης «πετρέλαιο» ο νους μας πάει, τις περισσότερες φορές, στις επιπτώσεις που έχει ο «μαύρος χρυσός» στο περιβάλλον – και όχι άδικα. Εκείνο όμως που δεν λαμβάνουμε υπόψη είναι ..

Ευστ. Τσοτσορός (ΕΛΠΕ): Εφαλτήριο ισχυρών προοπτικών η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες

Από το worldenergynews.gr
Για σημαντική ημέρα, η οποία αλλάζει τα ενεργειακά δεδομένα στην Ελλάδα και μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας περιόδου για την ανταγωνιστική παρουσία της χώρας διεθνώς με εφαλτήριο την παραγωγή Υδρογονανθράκων, έκανε λόγο..