Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Η δημόσια διαβούλευση ανοίγει τώρα για το στρατηγικό πλαίσιο της ΕΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία (2021-2027)

 


Η κρίση COVID-19 τόνισε τη ζωτική σημασία της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία. Αυτή η πρωτοβουλία βασίζεται στο προηγούμενο στρατηγικό πλαίσιο της ΕΕ 2014-2020. Στοχεύει στη διατήρηση και τη βελτίωση των υψηλών προτύπων υγείας και ασφάλειας για τους εργαζομένους της ΕΕ - επίσης υπό το φως των νέων συνθηκών και θα βοηθήσει στην προετοιμασία για νέες κρίσεις και απειλές. Θα προσδιορίσει βασικούς στόχους και θα καθορίσει ένα στρατηγικό πλαίσιο για να ενθαρρύνει τις χώρες της ΕΕ και τα ενδιαφερόμενα μέρη να συνεργαστούν..

για κοινές προτεραιότητες.

Έχετε μέχρι την 1η ης  Μαρτίου έως τα σχόλιά σας σχετικά με το  μέλλον Στρατηγικό Πλαίσιο της ΕΕ για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία  (2021-2027).

Στο πλαίσιο του προγράμματος εργασίας της για το 2021, μιας Ένωσης ζωτικότητας σε έναν κόσμο ευθραυστότητας , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει ένα νέο Στρατηγικό Πλαίσιο για την ΕΑΥ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση και απαντήστε στο ερωτηματολόγιο 


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου