Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού τις ΗΠΑ - Αυξήθηκε η ζήτηση βενζίνης

 




Τα αποθέματα αργού πετρελαίου και βενζίνης των ΗΠΑ μειώθηκαν και η ζήτηση βενζίνης έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2019, ανακοίνωσε η αμερικανική διοίκηση πληροφοριών ενέργειας ΕΙΑ την Πέμπτη 8/7/2021.

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου μειώθηκαν κατά..

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

 







Κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες του 20ού αιώνα (από το 1970 και έπειτα), δηλαδή από το ξέσπασμα της πρώτης μεταπολεμικής κρίσης το 1974 και μετά, αλλά και των απαρχών του 21ου αιώνα, πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται ακόμη σοβαρές ανακατατάξεις τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στη διάρθρωση της εργατικής τάξης. Η αυτοματοποίηση, η μεγέθυνση του τομέα των υπηρεσιών και η διεύρυνση συνολικά του χώρου της μισθωτής εργασίας, η αύξηση του μορφωτικού επιπέδου, αλλά και η υποβάθμιση..

COVID-19 και μακρύ COVID: αναλυτική καθοδήγηση σχετικά με την επιστροφή στην εργασία για διευθυντές και εργαζόμενους



 Οι δύο νέοι οδηγοί του EU-OSHA εξηγούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαναπατριζόμενοι μετά την πάθηση του COVID-19, είτε επηρεάζονται από οξεία ασθένεια ή μακροχρόνια συμπτώματα, επίσης γνωστά ως μακρά COVID Παρέχουν απλές λύσεις τόσο για τους διευθυντές όσο και για τους εργαζόμενους σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της επιστροφής στη δουλειά.

Προσαρμοσμένο είτε σε εργαζόμενους είτε..

Refinery closures decreased U.S. refinery capacity during 2020



 As a result of several U.S. refinery closures in 2020, U.S. operable atmospheric crude oil distillation capacity, the primary measure of refinery capacity in the United States, dropped 4.5% to a total of 18.1 MMbpd at the start of 2021. The end-of-year 2020 total is 0.8 million bpd less than the 19.0 million bpd of refining capacity..

Γαλλία: Μόνο ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα θα διαθέτει η Opel στην Ευρώπη μέχρι το 2028

 


Τα οχήματα που κατασκευάζει η αυτοκινητοβιομηχανία Opel για την Ευρώπη θα είναι 100% ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2028, ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της εταιρείας Μίχαελ Λοχσέλερ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η ημερομηνία που ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία, η οποία είναι μέλος του ομίλου Stellantis (PSA-Fiat-Chrysler), είναι..