Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Marathon Galveston Bay Refinery restarts reformer

 


Marathon Petroleum is restarting a reformer at its 593,000-bpd Galveston Bay Refinery in Texas City, Texas, said sources familiar with plant operations.

Marathon shut the 140,000-bpd gasoline-producing fluidic catalytic..

Ξεκίνησε ο μεγαλύτερος ηλεκτρολύτης της Ευρώπης, σχεδιάζει να δεκαπλασιάσει χωρητικότητα έως το 2024




Το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Γερμανίας φιλοξενεί τον μεγαλύτερο ηλεκτρολύτη του είδους του στην Ευρώπη, που κατασκευάστηκε από τη Shell και την ΕΕ. Η αγγλο-ολλανδική εταιρεία πετρελαίου ήδη προσπαθεί να κατασκευάσει έναν ηλεκτρολύτη δέκα φορές μεγαλύτερο έως το 2024 με σκοπό να παρέχει στη γερμανική βιομηχανία πράσινο υδρογόνο.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία αυξάνει όλο και περισσότερο..

BP: Οι παλαιότερες ενεργειακές κρίσεις ωχριούν μπροστά στα γεγονότα του 2020



 «Ενα έτος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο» χαρακτηρίζει το 2020 η ΒΡ στην έκθεσή της για την Παγκόσμια Ενέργεια, επικαλούμενη τον αντίκτυπο – και αρνητικό και θετικό – που είχε η πανδημία του κορωνοϊού στην παγκόσμια ενέργεια.  

Τις τελευταίες επτά δεκαετίες, η ΒΡ παρακολούθησε να εκτυλίσσονται..

Παρά τις Πιέσεις για Ενεργειακή Μετάβαση το Πετρέλαιο Παραμένει Καθοριστικός Παράγων του Παγκόσμιου Ενεργειακού Συστήματος

 


Μπορεί η διεθνής κοινότητα με προεξέχουσα την ομάδα των G7 - συνεπικουρούμενη από το ευρωπαϊκό Green Deal- να επιθυμεί και να προωθεί με κάθε δυνατό τρόπο την ενεργειακή μετάβαση σε ένα περιβάλλον καθαρής ενέργειας, με στόχο τους μηδενικούς ρύπους μέχρι το 2050, όμως οι μεγάλοι παραγωγοί και καταναλωτές έχουν τελείως διαφορετικές προτεραιότητες

 Μιλάμε για πολυπληθείς χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ινδονησία, η Βραζιλία αλλά και για χώρες που παράγουν..