Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Greenpeace: Η αλήθεια για το “φυσικό” αέριο, vol. ΙΙ

 





Η μετάβαση σε ένα ενεργειακό σύστημα μηδενικών εκπομπών άνθρακα υπονομεύεται από την υπερβολική εξάρτηση από το ορυκτό αέριο. Με δεδομένο ότι η επιστήμη είναι ξεκάθαρη, η κατάσταση είναι σοβαρή και πρέπει να κάνουμε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο τολμηρά σε όλα τα..

Πώς αμείβεται η υποχρεωτική αργία της 28ης Οκτωβρίου




 



H ΓΣΕΕ, μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ),  www.kepea.gr  ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της 28ης Οκτωβρίου.

Η 28η Οκτωβρίου περιλαμβάνεται πλέον..

Valero refineries to run up to 92% capacity in Q4 2021

 



Independent U.S. crude oil refiner Valero Energy Corp plans to run its 14 refineries at between 88% and 92% of their combined capacity of 3.2 million barrels per day (bpd) in the fourth quarter, a company executive said.

Valero's seven U.S. Gulf Coast refineries are..

Α.Μουντούρης: Τα κριτήρια ESG ήρθαν για να μείνουν και αφορούν όλες τις επιχειρήσεις, όλων των κλάδων, ανεξαρτήτως μεγέθους

 




Οκ. Αντώνης Μουντούρης, Διευθυντής, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) στη διαχείριση και ενεργειακή..