Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για συμμετοχή στη ΔΕΘ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σωματείο μας ενώνει τις δυνάμεις του με τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τους εργαζόμενους όλης της χώρας συμμετέχοντας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 18:00 καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Στο πλαίσιο σχετικής εγκυκλίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να μεταβούν..
στη Θεσσαλονίκη για το Συλλαλητήριο και να επιστρέψουν αυθημερόν με τρένο, χωρίς επιβάρυνση στο κόστος του εισιτηρίου, καθώς και η ημερήσια διατροφή θα καλύπτεται από το Σωματείο μας, να το δηλώσουν στις Γραμματείες του ΠΣΕΕΠ (2105533812) μέχρι τις 27/08/18.

Το τρένο θα αναχωρήσει το Σάββατο 8/9/18 το πρωί και θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ (με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για τις ακριβείς ώρες δρομολογίων).

Το κάλεσμα αυτό δεν έχει τα χαρακτηριστικά μιας ετήσιας υποχρέωσης ή μιας χρόνιας συνήθειας, αλλά σηματοδοτεί μια σκληρή αντίδραση στην ακραία υπερφορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων, στη διάλυση του ασφαλιστικού, στην εκποίηση του δημοσίου πλούτου, αλλά και στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ, σε αντίθεση μάλιστα, με την ανάγκη που έχει η οικονομία της χώρας μας να είναι δημόσιος και κοινωνικός o έλεγχος των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας και ιδιαίτερα των κερδοφόρων.

Εμείς σε καμία περίπτωση δε θα είμαστε παρατηρητές σε όλα αυτά. Ο Αγώνας συνεχίζεται με Ενότητα, Συντονισμένα, Δυναμικά και δε θα επιτρέψουμε τα ΕΛΠΕ να γίνουν λάφυρο σε χέρια κερδοσκόπων.


                                              ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
                                             ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου