Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για καλο ταξιδι
Αγαπημένε  Μπάμπη

Φίλε και συνάδελφε


Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο ,αλλά ίσως αυτός ο αποχαιρετισμός μας ανακουφίσει και πάρει ένα μέρος από το βάρος που νιώθουμε .


Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη, στη κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητος από όλους ανεξαιρέτως δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους.


Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια. Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά, όλα αυτά τα είχες Μπάμπη  και μαζί και πάνω από αυτά είχες απέραντη καλοσύνη, τρυφερότητα και σπάνια ευγένεια μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.


Γι’ αυτό άφησες όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν άριστος εργαζόμενος  γιατί ήσουνα πάντα πολύ ενημερωμένος και συστηματικός Ήσουν πάντα υπεύθυνος, δεν ακολούθησες ποτέ υπόγεια διαδρομή. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια , η ευγένεια ,η κομψότητα και η ευθύτητα στους τρόπους σου, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου ,η οξύνοια , το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στη ψυχή μας. Λογάριαζες τη γνώμη του άλλου ,σεβόσουν την παρουσία του. Το πέρασμα σου απ’ τη ζωή , ήταν αέρας ποιoτικός .


12 μέρες έδωσες ένα διαφορετικό αγώνα, έναν άνισο αγώνα. Στις μάχες όμως όπως ξέρεις δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι.


  Από τη μεριά μας εμείς οι συνάδελφοι και φίλοι σου μια υπόσχεση μπορούμε να σου δώσουμε:                           Ότι  θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό των δικών σου



                             Καλό ταξίδι Μπάμπη  θα ζεις για πάντα στις καρδιές  μας .


                         Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι σου.


                 Καλό ταξίδι Μπάμπη σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου