Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΚΕΔΑ: Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Συνεχίζουμε δυναμικά.


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όσο η κυβέρνηση θα συνεχίζει στον ίδιο μονόδρομο φτωχοποίησης και απαξίωσης της ελληνικής κοινωνίας, τόσο οι εργαζόμενοι θα βαδίζουν στο δικό τους μονόδρομο αντίστασης και ανατροπής αυτής της βάρβαρης, απάνθρωπης, νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Όσο η κυβέρνηση θα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους και πρακτικές για την μείωση του χρέους που θα βασίζεται πάνω στις πλάτες των αδυνάτων και μεσαίων στρωμάτων της πατρίδας μας, τόσο οι εργαζόμενοι θα βρίσκουν τρόπο να επενδύσουν και αυτοί στο δικό τους χρέος.

Για το χρέος του αγώνα που θα διασφαλίζει την αξιοπρέπειά μας, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην εργασία και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι κύριοι της κυβέρνησης μαζί με τους ευρωπαίους συνέταιρούς της, οι εργαζόμενοι δεν θα καταθέσουν τα όπλα αν δεν δικαιωθούν.

Δεν θα μας τρομοκρατήσουν με την βία και τον αυταρχισμό τους.

Δεν θα μας φοβίσουν να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα με τα δελτία τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης περί απαγόρευσης των δημοκρατικών και ειρηνικών συγκεντρώσεών μας για απαίτηση και διεκδίκηση.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, νέους του Θριασίου Πεδίου, να ενώσουμε τις φωνές όλων των εργαζομένων στην Γενική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 9 Απρίλη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Θα υψώσουμε τη φωνή μας για άλλη μια φορά ενάντια στα μνημόνια της λιτότητας, της εξαθλίωσης και του αυταρχισμού.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό παρκιν στις 10:30 π.μ.  



ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου