Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κέρδη για το αργό εν αναμονή των στοιχείων για τα αποθέματα


Με ισχυρά κέρδη ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης το αργό καθώς οι επενδυτές περιμένουν την ανακοίνωση των στοιχείων για την πορεία των εμπορικών αποθεμάτων στις ΗΠΑ αύριο αλλά και την ολοκλήρωση της συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής της Federal Reserve η οποία θα συνοδευτεί από τις επικαιροποιημένες οικονομικές προβλέψεις της κεντρικής τράπεζας. 

Η αγορά συνεχίζει ταυτόχρονα να παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά το δημοψήφισμα για την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα δεν επιδιώκει τη διάσπαση της Ουκρανίας.

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Απριλίου κέρδισε 1,62 δολ. ή 1,7% τερματίζοντας τις συναλλαγές στα 99,70 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το αργό τύπου Brent παραδόσεως Μαΐου κέρδισε 55 cents κλείνοντας στα 106,79 δολ. το βαρέλι. 

Η προσοχή των επενδυτών στρέφεται πλέον στα στοιχεία που θα ανακοινώσει αύριο η αμερικανική κυβέρνηση για τα εμπορικά αποθέματα. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση αναλυτών στη Wall Street Journal τα στοιχεία θα δείξουν αύξηση των αποθεμάτων κατά 2,3 εκατ. βαρέλια.


ΠΗΓΗ:capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου