Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μικρές απώλειες για το αργό


Μικρές απώλειες σημείωσε το πετρέλαιο την Τρίτη έπειτα από δύο διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις με το συμβόλαιο να παραμένει στο επίπεδο των 106 δολ. το βαρέλι καθώς οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής ενόψει των στοιχείων που θα ανακοινωθούν αύριο για τα εμπορικά αποθέματα στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Αυγούστου έχασε 32 cents ή 0,3% για να τερματίσει τις συναλλαγές στα 106 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται στα στοιχεία που θα ανακοινωθούν αύριο στις ΗΠΑ για την πορεία των εμπορικών αποθεμάτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswiresτα στοιχεία που θα ανακοινώσει η αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας θα δείξουν ότι τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 2,2 εκατ. βαρέλια  την εβδομάδα έως τις 12 Ιουλίου.

Παράλληλα, τα στοιχεία αναμένεται να δείξουν ότι τα αποθέματα βενζίνης υποχώρησαν κατά 400.000 βαρέλια, ενώ για τα διυλισμένα αποθέματα αναμένεται αύξηση κατά 1,7 εκατ. βαρέλια.


ΠΗΓΗ:.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου