Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ



Συνδικαλιστικό Κίνημα Εργαζομένων Ελληνικών Πετρελαίων

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Η μαζική σας συμμετοχή στην Ανοιχτή Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε σε Ελευσίνα και Θεσσαλονίκη την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου μάς γεμίζει ελπίδα και δύναμη για τη συνέχεια. Άξια λόγου αποτελεί ιδιαίτερα η συμμετοχή της νεότερης γενιάς των συναδέλφων στο κάλεσμα του ΣΚΕΕΠ.

Ενώπιον όλων συζητήθηκαν τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου εκπροσώπου των εργαζομένων και εκφράστηκαν διεξοδικά οι απόψεις και οι αγωνίες όλων των συναδέλφων. Καταφέραμε, απαλλαγμένοι πλέον από ταμπέλες, χρωματισμούς και παρωπίδες να αξιολογήσουμε και τελικά να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο των υποψηφιοτήτων, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα όλων για την ανάγκη ανανέωσης ιδεών, αντιλήψεων και πρόσωπων.
Επιβεβαιώνεται έτσι για άλλη μία φορά η ανάγκη ενός νέου ψηφοδελτίου όπου θα προτάσσεται το συλλογικό συμφέρον, χωρίς αποκλεισμούς, με σκοπό την εκπροσώπηση μας από τους άριστους και όχι τους αρεστούς.

Προχωράμε μπροστά και κάνουμε πράξη τις απαιτήσεις όλων, όπως ακούστηκαν, για εκπροσώπηση όλων των χώρων, των ηλικιών και των ειδικοτήτων από όπου θα διαλέξουμε τους καλύτερους για να στείλουμε ως εκπροσώπους ΟΛΩΝ των συναδέλφων.

Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΚΕΕΠ που αποτελείται από:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, Εργοδηγός ΚΣ/Χ, ΒΕΘ
ΒΑΡΒΑΓΚΑΝΗΣ Παναγιώτης, Χειριστής Μονάδων, ΒΕΑ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Αικατερίνη, Λογιστήριο, ΒΕΑ
ΚΟΣΜΕΤΟΣ Κοσμάς, Χειριστής Παραγωγής, ΒΕΑ
ΜΑΚΡΥΝΩΡΗΣ Νικόλαος, Χειριστής Διακίνησης, ΒΕΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, Συντονιστής Οργάνων, ΒΕΕ
ΠΑΤΣΗΣ Δημήτριος, Εργοδηγός Flexicocker, ΒΕΕ
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Διαμαντής, Αρχιπυροσβέστης, ΒΕΘ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΗΣ Γεώργιος, Χημικός Μηχανικός, Κεντρικά Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου