Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΑΠ διαφημίζει βραχιόλια όπως ο Γκορμπατσφώφ διαφήμιζε πίτσες!


GAPAnta

Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί που παίρνουν σαν τυφώνες από την Ιστορία προκαλούν  κατακλυσμιαίες αλλαγές στις  χώρες τους απειλώντας ή αλλάζοντας την παγκόσμια Ισορροπία.
Τα Φώτα κάμερες  και λάμψη τους τυφλώνουν και κάπου εκεί χάνουν τον έλεγχο και την Ισορροπία. Μέσα σε ένα πληγωμένο εγώ -που δημιουργεί ένα έλλειπες και αρά διψασμένο διανοητικό πεδίο- αντιλαμβάνονται την λάμψη ως προσωπική κατάκτηση και Νίκη.
Χάνουν τον στόχο τους που είναι η υπηρεσία προς την χώρα τους και προχωρούν προς την “λάμψη”  και στο ξεδίψασμα του εγώ τους. Σε βαριές περιπτώσεις θεωρούν πως μέσω αυτού -μέσω της λάμψης- εξυπηρετούν την χώρα.
Μόλις  όμως τελειώσει ο ιστορικός ρόλος τους,  το παιχνίδι  των μεγάλων,  ή χάσουν την εξουσία τότε η καριέρα τους παίρνει την κατιούσα. Καθώς αυτή καταβυθίζεται στην ανυποληψία  περνούν για λίγο από την διαφήμιση η οποία παρέχει λίγη ακόμη λάμψη και λίγο φως.
Ένας από αυτούς  τους πολιτικούς ήταν ο Μιχαηλ Γκορμπατσόφ. Ο τ. Ηγετης της ΕΣΣΔ που κατάφερε να κάνει τις Ηνωμένες πολιτείες και τον εκάστοτε πρόεδρο τους “Πλανητάρχη”. Κατάφερε να οδηγήσει όλη την ανατολική ευρώπη  στις τοπικές Μαφίες στην πείνα και στην εξαθλίωση, να κάνει τον καπιταλισμό μονόδρομο αλλά και να αναστήσει την Γερμανία.  Τελικά η διψά  του για φώτα και λάμψη θα τον οδηγήσει να διαφημίζει πίτσες.
Αντίστοιχη και απολύτως προβλέψιμη πορεία  έχει και ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Η καριέρα του τελείωσε και πλέον τον χρησιμοποιουν εταιρείες για διαφημιστικούς λόγους.  Σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό μαζί με τη σύζυγό του Άντα, να ποζάρουν φορώντας στους καρπούς τους βραχιολάκια ισορροπίας!
Πρόκειται για διαφημιστική φωτογραφία της αγγλικής εταιρίας Band4hope, στης οποίας το κάτω μέρος αναγράφεται η ιδιότητά του ως ο «182ος Έλληνας πρωθυπουργός»!
Και ο… καλύτερος συμπληρώνουμε εμείς!
Η φωτογράφηση σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε στις 22 Μαΐου 2012.
 ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου